יום רביעי, 2 באפריל 2014

ייצור מסוע לתעשיה

ייצור מסוע לתעשיה הוא עניין שחשוב להתייחס אליו בצורה מקצועית.
בניית מסוע לא מתאים למערכת שינוע במפעל עלולה לגרום לנזקים למוצרים עצמם שיצאו פגומים, או למצב שבו המוצרים יצאו בתזמון רע- מה שיגרום לעומסים מיותרים וצוואר בקבוק באגפים אחרים של המפעל.
על התוצאה של % גבוה של מוצרים פגומים - אני לא חושב שצריך להוסיף - נכון?
השימוש במסוע מתאים - ומקצועי, יכול לעשות את ההבדל של פחת מוגבר במוצרים מול שיעורי פחת זעומים - דבר שיכול להפשיע על כל המפעל מבחינה כלכלית.
למה צריך להתייחס כשבאים לייצר מסוע למכונה תעשייתית:
1. משקל המוצר- האם הוא קל או כבד (לפי זה יקבע סוג המסוע).
2. צורת המוצר - מוצר שאינו בעל מקדם חיכוך גבוה ידרש למסוע שכולל אלמנט של תזמון המוצר. 
קופסאת שימורים - תשונע על ידי מסוע רשת.
קפסולות או אמפולות - ישונעו על מסוע גומי בעל כנפיים.
3. טמפרטורת המוצר - מוצר לוהט או חם מדי - שיצא מתוך תנור - לא יוכל להיות משונע על מסוע גומי.
4. מיקום הכניסה של המוצר- מוצר שנמצא גבוה- יכול לעבור למכונה הבאה באמצעות מסוע גלילים גרביטציוני. (כזה שאינו דורש חשמל).
5. גודל המוצר - אף הוא שיקול בבחירת המסוע עבור המפעל.
6. סוג המוצר - תלוי תעשיה. תעשית הפרבמצבטיקה צריכה מסועים נקיים שאינם צוברים לכלוך - מסועים מנירוסטה מתאימים לעניין זה.




אתר אינטרנט: www.segev-tal.com
אתר זה מנוהל ומתופעל ע"י בית תוכנה אפליקציה בע"מ

תגובה 1: